tiistai 20. joulukuuta 2016

Lähtövalmisteluja

Lähtöön on tosiaankin aikaa alle kuukausi (tarkalleen kaksi viikkoa ja neljä päivää) ja voin kyllä myöntää että johan tässä alkaa hikeä pukata! Nyt taitaa melkein jo koko Suomi Kelaa ja maistraattia myöten tietää lähdöstäni - sen verran on joutunut asioistaan kyselemään ja huutelemaan.

Tähän mennessä olen ostanut niin paljon tavaraa matkaa varten että ihan hävettää: toisaalta mulla ei ollut ennestään edes matkalaukkua tai matkalaukkuvaakaa, mitkä kuitenkin ovat suhteellisen oleellisia kun lähtee ulkomaille (heh). Lentoliputkin ovat jo ostettu; enää puuttuu bussi- tai junaliput Joensuu-Helsinki-Joensuu välille.

Muutama lista mukaan otettavista tavaroista on jo tullut tehtyä. Myöhemmin tosin tein Wordilla uuden version, joka on paljon selkeämpi kuin tämä.

Tänään tein jo pienehköä testipakkailua. Mulla siis on tosiaan kaksi laukkua: isompi menee ruumaan ja pienempi käsimatkatavaroihin käsilaukun lisäksi. Ihan täyteen en saanut kumpaakaan vielä, koska vaatteet, hygieniaan liittyvät tavarat ja muut päivittäisesineet voi pakata vasta vähän ennen lähtöä.

Tähän mennessä matkalaukkuuni on eksynyt pyyhe, hiustenkuivain, matkalaukkuvaaka ja -hihnat, korupussi, iPodin laturi, suihkutuotteita ja vanulappuja. Pienestä se on näköjään aloitettava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti