keskiviikko 15. helmikuuta 2017

My day 14.2.2017

06:45
Herätys soi, aika nousta ylös! Teki kieltämättä vähän vaikeaa nousta aamulla, mutta onneksi suihkussa käynti ynnä muut aamutoimet piristivät sen verran, että sain itseni ylös.

07:40
Lähdin tavallista aikaisemmin kohti S-Bahn -asemaa, sillä aikaa oli niin paljon etten jaksanut enää pyöriä kotosalla. Yleensä lähtö koittaa joskus vähän ennen kahdeksaa, mikä on kieltämättä pikkuisen liian myöhään; kahdeksalta pitäisi olla jo junassa ja asemalle kuitenkin kävelee jonkun aikaa.

08:00
Ajoitinkin lähtöni hyvin, sillä junissa oli taas jotain ongelmaa. Junanvaihto koitti Lichtenbergin asemalla, ja voin kertoa että S-Bahniin oli menossa aivan älyttömästi porukkaa - vissiin joku muukin oli joutunut junaongelmien uhriksi.

08:10
Vaihdoin kulkupeliä eli hyppäsin U-Bahniin ja siitä sitten vielä bussiin.

08:45
Bussista jäätyäni tajusin, että mullahan jäi taas kerran aamupalat kotiin, joten jouduin käymään kaupassa. Ostinkin siis Lidlistä kinkku-juustocroissantteja, jugurttia ja Chili sin Carnea einesversiona. Kaupasta työpaikalle tullessani huomasin vähän vähemmän iloisesti, että hissi ei toimi - eihän siinä tilanteessa sitten auttanut kuin loikkia kuudenteen kerrokseen asti.

09:20
Syötyäni aamupalan alkoi työnteko. Tämän aamupäivän työstin After Effectsissä erästä animaatiota, jota olen jo pitkään tehnyt. Mun silmäni eivät vielä ole harjaantuneet näkemään kaikenlaisia esteettisiä pikkuvikoja ja muita virheitä. joten tämän tekemisessä onkin kestänyt jo monen monta viikkoa - vaikka mie kuinka yritän, en vaan nää niitä ongelmakohtia.

11:30
Ajattelin pitää tässä välissä ruokatauon. Mässytin evääni ja selasin samalla uutisia. Käväisin taukoni aikana pari kertaa ulkona ja todettakoon, että kummasti se kunto vaan kasvaa rappusia juostessa! Viimeisellä kerralla ei tuntunut enää läheskään niin pahalta.

12:30
Takaisin sorvin ääreen, kjeh kjeh!

14:00
Lisää animointia uuden projektin parissa. Katselin tutoriaalia netistä ja tein animaation sen mukaan.

18:00
Pääsin töistä ja laitoin eräälle suomalaiselle tuttavalleni viestiä, josko hän haluaisi mennä syömään kanssani. Vastaus oli myöntävä, ja lähdimmekin seikkailemaan Warschauer Straßelle ruokapaikan toivossa.

18:45
Vihdoin ja viimein löysimme molemmille sopivan ravintolan. Päädyimme meksikolaiseen, joka paljastui yllättävän kalliiksi mutta hyväksi mestaksi.

20:00
Kotona jälleen. Tekstailen tunnin ja käyn sitten unten maille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti