lauantai 4. helmikuuta 2017

Sumuinen Berliini

Terve ja heipähei täältä sumuisesta Berliinistä! Sumua on niin paljon, etten näe ikkunastani ulos. Oli kieltämättä hämmentävää herätä aamulla, kun en erottanut edes vastapäistä isoa kerrostaloa.

Sumu ei kuitenkaan haitannut tämän päivän menoa ja melskettä. Lähdimme nimittäin työkaverini kanssa käymään shoppailu- ja nähtävyysreissulla. Kiersimme muutaman vaatekaupan ja löysin vihdoin ja viimein sekä huivin että nahkatakin - enhän olekaan etsinyt edellämainittua komboa kuin koko ajan mitä täällä olen viettänyt.

Vielä kun saisi niittejä ja pätsejä niin tästä tulisi täydellinen!

Piipahdimme myös Kaiser-Wilhelm-Gedächtnis-Kirchessä. Toverini selosti mulle tämän kirkon historiaa ja täytyypä tokaista että oli kyllä mielenkiintoista kuunneltavaa! Upeaa nähtävää oli paljon, eli suosittelen todellakin käymään jos täällä päin seikkailette.
Tämä oli kyllä pysäyttävä näky livenä. Kamera ei aivan päässyt samaan tunnelmaan.

Ja mitäpä olisikaan mun reissut ilman pakollisia postikorttiostoksia! Tällä kertaa ostin maisemakortteja sukulaisilleni. 
Sain muuten vihdoin ja viimein ostettua niitä postimerkkejäkin, eli nyt kaikki siellä Suomessa varautuvat vastaanottamaan meikäläiseltä postia!

1 kommentti: