sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Shoppailua

Lauantaina tein visiitin Mall of Berlin -nimiseen ostoskeskukseen. Löysin kauppakeskuksen netin syövereistä, ja onnistuneen mainonnan uhrina piti tietenkin lähteä katsomaan että millainen tämä paikka on.

Vaikka täällä on tuhottomasti erilaisia vaatekauppoja, en ole toistaiseksi löytänyt itselleni sopivia vaatteita. Otin Suomesta mukaan aivan liian vähän kuteita, ja siitä olen saanutkin kärsiä; lämmintä vaatetta olisin todellakin saanut ottaa enemmän kuin sen yhden villapaidan.

Löysin aikaisemmin yhden villaneuleen New Yorkerista, ja se onkin ollut kovassa käytössä. Mall of Berlinissä ei tietenkään taaskaan ollut mulle sopivia vaatekauppoja, mutta onneksi H&M vastaa melkein aina toiveitani ja löysin sieltä tällaiset setit:

Juuri tällaista nahkaista hametta olen etsinyt jo pitkään. Kotona paljastui, että väri onkin harmaa, mikä oli pieni pettymys. Kultaisia korviksia käytin eilen illanvietossa.

Lauantaina pidimme pienimuotoiset läksiäiset eräälle ihmiselle, ja miten muutenkaan sitä voisi juhlistaa kuin hyvällä ruoalla! En osaa tarkalleen sanoa tämän aterian nimeä, mutta söimme siis perunaa juuston ja mausteiden kera sekä kalaa sitruunalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti